Je zult de wave kennen. Ik denk dan als eerste aan een World League volleybal in Ahoy in de jaren '90 waar ik met mijn vader toeschouwer was.

Die schwung dus, maar dan anders! De beweging gaan maken, in de richting die voor jou nodig is.
Werken aan verandering
Waken voor nog meer energieverlies
Werken aan verlies, meer vertrouwen
Wat doet er écht toe
Verder komen.

WaVe Sessies zijn individuele gesprekken waarbij je kunt stil staan en nadenken over iets wat je bezighoudt in je werk of in de richting van (nieuw) werk.
Het is een traject van 3 tot 5 gesprekken waarbij je met verschillende werkvormen aan het werk kunt; thuis dingen opschrijven en uitzoeken, ter plekke aan de slag terwijl we elkaar spreken, oefenen en daarover doorpraten en vooral 'blijven bewegen'.
De gesprekken vinden plaats op een locatie in Leiden of elders in de regio (of zo nodig bij jou thuis), waar we ruim kunnen zitten zodat we ondanks Corona toch live kunnen afspreken. Wel zo persoonlijk!

Ervaring van klanten leert dat tijd voor jezelf belangrijk is:

"eigenlijk wil ik nog steeds dit vak uitoefenen maar ik was het even kwijt. Dit gesprek heeft me geholpen om mijn drijfveer weer te voelen"

"ik was blij je te spreken. Ik zie het weer helemaal zitten!"

Investeren in jezelf dat loont altijd!

De kosten voor een traject zijn tussen € 255 en € 425 (afhankelijk van aantal gesprekken). En uiteraard hoort kennismaken er al bij voorbaat bij, om te kijken of het klikt en 'gaat werken'.
Bel of app me als je iets wilt vragen of als ik je kan terugbellen : 06-45570139

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *