Achtergrond

Ik ben opgegroeid in Capelle a/d IJssel. Na het vwo aan de gereformeerde scholengemeenschap Rotterdam, ging ik naar de hogeschool Ede voor de opleiding personeel & arbeid. Deze opleiding rondde ik af met stages in de commerciële sector en in een ziekenhuis waar ik merkte dat het in organisaties niet altijd ging zoals ik het in de studieboeken had geleerd. Dat waren verhelderende inzichten op mijn 23e!

Image
Na mijn afstuderen bedacht ik dat ik mijn hele leven nog kon werken en vertrok ik met koffer en gitaar naar Parijs om au-pair te worden. Niet zozeer voor de kinderen maar ik wilde in Parijs wonen. In Parijs moest ik alsnog hard werken in een gezin met negen kinderen en een veeleisende moeder. Maar ik deed precies waar ik al langer van droomde, dan neem je nadelen voor lief.

Werkervaring binnen P&O

Ik kwam in 1997 in mijn vakgebied terecht en leerde veel van baanwisselingen en andere werkomgevingen, variërend van zorg, defensie, scheepvaart tot commerciële sector. Dit heeft me gevormd en maakt me tot een allround P&O-adviseur met veel ervaring op operationeel vlak : werving & selectie, teambuilding, functiebeschrijving en -waardering, verzuimbegeleiding, WIA-trajecten, juridische vraagstukken. Daarnaast heb ik ook rollen vervuld als coördinator bij reorganisaties en E-HRM, functioneel beheerder, organisator van workshops en trainingen en loopbaancoach. Tot september 2018 werkte ik nog deels in dienstverband binnen de zorgsector. Nu richt ik me volledig op interim werkzaamheden als HR-adviseur en loopbaanadviseur.

Hoe ik werk

Je kunt ervan op aan dat ik:

  • integer ben; wat ik doe wil ik kunnen rechtvaardigen en ik vind ‘fair play’ belangrijk
  • heldere taal spreek; ik draai niet om zaken heen en speel open kaart
  • betrokken ben; ik verbind me aan wat ik doe en neem daarvoor de verantwoordelijkheid
Opleiding & training

Van 1990 tot 1994 deed ik de HBO Opleiding Personeel & Arbeid. In 2009 volgde ik de opleiding tot Academisch coach bij de Academie voor Coaching en in 2014 deed twee cursussen op het vakgebied Rechten bij de Open Universiteit.

Op het gebied van cursussen:  Psychodrama (2019), Effectief projectmanagement, (GITP 2016), toekomstbestendig functiegebouw FWG (2015), communicatietraining (School voor Coaching 2013), projectmanagement (Leeuwendaal 2009), training adviesvaardigheden (2005).