Achtergrond

Ik ben opgegroeid in Capelle a/d IJssel. Na het vwo aan de gereformeerde scholengemeenschap Rotterdam ging ik, na veel open dagen van allerlei opleidingen, naar de hogeschool Ede voor de opleiding personeel & arbeid. Ik liep stage in de commerciële sector en in een ziekenhuis, waar ik merkte dat het in organisaties niet altijd ging zoals ik het in de studieboeken had geleerd. Dat waren verhelderende inzichten op mijn 23e!

Image

Na mijn afstuderen bedacht ik dat ik mijn hele leven nog kon werken en vertrok ik met koffer en gitaar naar Parijs om au-pair te worden. Niet zozeer voor de kinderen maar ik wilde in Parijs wonen, mijn Frans verbeteren en op avontuur. In Parijs moest ik alsnog hard werken in een gezin met negen kinderen en een veeleisende moeder. Maar ik deed precies waar ik al langer van droomde, dan neem je mindere leuke aspecten van je keuze voor lief.

Na deze periode ging ik aan het werk binnen mijn vakgebied en ging ik wonen in Rotterdam. In 2009 startte ik met de opleiding voor coach. In 2017 begon ik met HR Talentwerk en ben ik ook als zelfstandig coach aan het werk. Ik woon met mijn man in Leiden en werk (parttime) als HR adviseur bij JGZ Zuid-Holland west (jeugdgezondheidszorg).
Opleiding & training

Van 1990 tot 1994 deed ik de HBO Opleiding Personeel & Arbeid. In 2009 volgde ik de opleiding tot Academisch coach bij de Academie voor Coaching.

Op het gebied van cursussen:  Psychodrama (2019), Effectief projectmanagement (GITP 2016), cursussen op het vakgebied Rechten (Open Universiteit 2016), toekomstbestendig functiegebouw FWG (2015), communicatietraining (School voor Coaching 2013), projectmanagement (Leeuwendaal 2009), training adviesvaardigheden (2005).