Achtergrond

Ik ben opgegroeid in Capelle a/d IJssel. Na het vwo aan de gereformeerde scholengemeenschap Rotterdam ging ik, na heel veel open dagen van heel veel opleidingen, naar de hogeschool Ede voor de opleiding personeel & arbeid. Ik liep stage in de commerciële sector en in een ziekenhuis, waar ik merkte dat het in organisaties niet altijd ging zoals ik het in de studieboeken had geleerd. Dat waren verhelderende inzichten op mijn 23e!

Image
Na mijn afstuderen bedacht ik dat ik mijn hele leven nog kon werken en vertrok ik met koffer en gitaar naar Parijs om au-pair te worden. Niet zozeer voor de kinderen maar ik wilde in Parijs wonen, mijn Frans verbeteren en op avontuur. In Parijs moest ik alsnog hard werken in een gezin met negen kinderen en een veeleisende moeder. Maar ik deed precies waar ik al langer van droomde, dan neem je nadelen voor lief.

Werkervaring binnen HR & coaching

Ik kwam in 1997 in P&O/HR terecht en leerde veel bij de verschillende werkgevers en door de wisselende werkplekken in de zorg & welzijnsector, bij defensie, de scheepvaart en in de commerciële sector. Naast HR-advieswerk vervulde ik ook rollen als als functioneel beheerder, organisator van workshops en trainingen en loopbaancoach en teamcoach. Dat laatste ben ik met HR Talentwerk ook als ZZP-er gaan voortzetten. Hier heb ik veel plezier in! Mijn werk voor HR Talentwerk doe ik sinds juni 2020 weer gecombineerd met een functie in loondienst. Ik werk als HR advsieur bij Jeugdgezondheidszorg Zuid-Holland West.

Hoe ik werk

Je kunt ervan op aan dat ik:

  • zorgvuldig omga met wat ik hoor en doe; ik hecht aan zuivere afwegingen, open kaart en fair play
  • heldere taal spreek; ik draai niet om zaken heen maar weeg wel mijn woorden
  • betrokken ben; ik verbind me aan wat ik doe en neem daarvoor de verantwoordelijkheid
    Opleiding & training

    Van 1990 tot 1994 deed ik de HBO Opleiding Personeel & Arbeid. In 2009 volgde ik de opleiding tot Academisch coach bij de Academie voor Coaching

    Op het gebied van cursussen:  Psychodrama (2019), Effectief projectmanagement (GITP 2016), cursussen op het vakgebied Rechten (Open Universiteit 2016), toekomstbestendig functiegebouw FWG (2015), communicatietraining (School voor Coaching 2013), projectmanagement (Leeuwendaal 2009), training adviesvaardigheden (2005).