Achtergrond

Ik ben opgegroeid in Capelle a/d IJssel. Na het vwo aan de gereformeerde scholengemeenschap Rotterdam, ging ik naar de hogeschool Ede voor de opleiding personeel & arbeid. Deze opleiding rondde ik af met stages bij AT&T en het Eemland ziekenhuis, waar ik merkte dat het in organisaties niet altijd ging zoals ik het in de studieboeken had geleerd. Dat zijn relativerende inzichten op je 23e!

 

Image

Na mijn afstuderen vertrok ik met koffer en gitaar naar Parijs om au-pair te worden. Ik had bedacht dat ik mijn hele leven nog kon werken en wilde de wereld in. In Parijs moest ik alsnog hard werken in een gezin met negen kinderen en een veeleisende moeder. Maar ik deed precies waar ik al langer van droomde: in het buitenland wonen.

Werkervaring binnen P&O

Na terugkomst vond ik mijn eerste baan als secretaresse (een  goede basis) en daarna volgden meerdere banen in P&O waarbij ik veel leerde door wisselingen van baan en lastige werksituaties. Dit heeft me gevormd en maakt me tot een snel inzetbare allround P&O-adviseur met veel ervaring op operationeel vlak : werving & selectie, teambuilding, functiebeschrijving en -waardering, verzuimbegeleiding, WIA-trajecten, juridische vraagstukken. Daarnaast heb ik ook rollen ingevuld als projectleider, functioneel beheerder, coördinator binnen twee reorganisatietrajecten, organisator van workshops en trainingen en loopbaancoach. Dit deed ik tot september 2018 nog deels in dienstverband binnen de zorgsector. Sindsdien richt ik me volledig op interim werkzaamheden als personeelsadviseur.

Hoe ik werk

Hoewel persoonlijk kennismaken de beste manier is, kan ik kort schetsen hoe ik ben en hoe ik in mijn werk sta. 

Je kunt ervan op aan dat ik:

  • integer ben; wat ik doe wil ik kunnen rechtvaardigen en ik vind ‘fair play’ belangrijk
  • heldere taal spreek; ik draai niet om zaken heen en speel open kaart
  • betrokken ben; ik verbind me aan wat ik doe en neem daarvoor de verantwoordelijkheid
Opleiding & training

Van 1990 tot 1994 deed ik de HBO Opleiding Personeel & Arbeid. In 2009 volgde ik de opleiding tot Academisch coach bij de Academie voor Coaching en in 2014 deed twee cursussen op het vakgebied Rechten bij de Open Universiteit. In 2019 volgde ik een cursus Psychodrama.

Op het gebied van cursussen:  Effectief projectmanagement, (GITP 2016), toekomstbestendig functiegebouw FWG (2015), communicatietraining (School voor Coaching 2013), projectmanagement (Leeuwendaal 2009), training adviesvaardigheden (2005).