Nieuwe wegen

Wil je nieuwe wegen inslaan en weet je nog niet welke? Wil je een sollicitatiebrief schrijven die echt weergeeft wie jij bent en die overtuigt? Loopt het niet lekker in je werk en wil je daarmee aan de slag?

HR Talentwerk biedt meerdere soorten gesprekken en trainingen om de kans op een baan te vergroten, inzicht te krijgen in je jezelf en om grip te krijgen op situaties binnen je (werk-) leven.

Check op je cv en sollicitatiebrief : ik lees kritisch mee met de sollicitatiebrief en CV die je me toestuurt. Je kunt rekenen op duidelijke feedback, met tips en aanvullingen. Van tevoren hebben we telefonisch contact zodat ik meer beeld krijg van jou en van wat je zoekt. De kosten zijn € 90,=*

Dubbelgesprek en check : we maken een afspraak en staan in dat gesprek stil bij je werkervaring, wat je zoekt, je netwerk en je successen en kwaliteiten. Vooral als je niet weet waar te beginnen, helpt een gesprek om inzicht te krijgen in jezelf en daarna een goede brief te schrijven en te overtuigen. Nadat je de brief geschreven hebt, lees ik met je mee zodat je ‘m waar nodig kunt bijschaven. Verder staan we door oefening specifiek stil bij het voeren van een sollicitatiegesprek. Zo ben je beter voorbereid en heb je een beetje ervaren wat gevraagd wordt en hoe je je kunt presenteren. De kosten voor dit sollicitatietraject zijn € 205,=

Loopbaan-traject : Een loopbaan traject is een uitgebreider traject dan de vorige twee trajecten en legt accenten die gekoppeld zijn aan jouw specifieke loopbaanvraag. Dat kan gaan om het vinden van een (andere) baan maar ook om een specifieke vraag die leeft voor jou in je eigen functioneren en niet per definitie gekoppeld is aan solliciteren. Afhankelijk van je vraag betekent dit dat we vanuit verschillende invalshoek zullen stilstaan bij jou en bij jouw vraag, bij wat je zoekt en bij wie jij bent. We kunnen vacatures bespreken die je hebt gevonden of werksituaties die jou in de weg staan om verder te komen. Kortom, jouw vraag is het uitgangspunt. Dit traject geeft inzicht in jezelf zodat je met meer zelfvertrouwen en nieuwe inzichten verder kunt naar een andere baan, binnen je huidige baan en gewoon verder kunt in het leven van alledag. Dit traject kost € 330,= en bestaat uit vier gesprekken.

Waarom zou je uitstellen als een mailtje aan mij iets in beweging kan zetten? Ik bel je dan zo snel mogelijk terug zodat we een eerste indruk van elkaar kunnen krijgen, gewoon vrijblijvend als korte kennismaking.

*Alle tarieven zijn inclusief BTW en gelden voor particulieren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.