Minder verloop en meer rendement

De link hieronder is een artikel over organisatieverandering en de verandering van medewerkers. Het zijn zes tips voor werkgevers om medewerkers te laten schitteren in hun werk.

Destijds zei een docent op mijn opleiding dat P&O gewoon "je boerenverstand gebruiken" is. Dat was ons, ambitieuze studenten die dachten dat ze met belangrijke zaken bezig waren, tegen het zere been uiteraard. Maar de 6 tips lijken niet moeilijk, al gaat het verder dan boerenverstand natuurlijk, en het zijn ook tips die mij als P&O-er aan het denken zetten. Volgens mij wordt er veel mee geworsteld, of ben ik te somber? En hoe komt dat dan? Een verandering vraagt moed, transparantie en duidelijkheid, dat realiseer ik me. En misschien heb ik makkelijk praten als P&O-adviseur maar ik zie wel kansen voor mooie initiatieven. Ik zie ook watvoor moois gebeurt in teams tijdens teamcoaching, als je op deze manier met elkaar in gesprek gaat. Laten we klein beginnen, vanuit de expertise van management en HR, om medewerkers te laten schitteren.

http://www.managersonline.nl/nieuws/19384/zes-tips-om-meer-uit-uw-professionals-te-halen.html

Image
Image

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.