Introductie

Ik was rond de 30 jaar en werkzaam als personeelsadviseur in een verpleeghuis. Ik vond mijn werk leuk, werkte hard en wilde niemand teleurstellen. Dit hield ik lang vol totdat het niet meer ging en me ziek meldde. In het proces van herstel had ik een coach die me liet praten, observeerde en vragen stelde. Een keer waren we in gesprek en ze zag me iets doen en ze vroeg: ‘.. heb je door wat je nu aan het doen bent?‘ Nee, ik had niet door wat ik deed. Ik handelde gewoon zoals ik altijd had gedaan. Maar die vraag zette me stil bij mezelf, bij hoe ik dacht en bij wat ik deed. Dit was een ommekeer en hielp me om te veranderen en om dit niet nog een keer te laten gebeuren.

Waarom loopbaanbegeleiding

Vroeg of laat lopen we allemaal wel een keer tegen onszelf aan in ons werk en vraag je je af hoe het nu toch kan dat dingen zijn gegaan zoals ze gingen, in gesprekken die je had, in keuzes die je maakte, in reacties van anderen of jezelf.

Loopbaanbegeleiding kan een spiegel zijn en "tijd voor jezelf" om stil te staan bij je loopbaan, bij wat je wilt of juist niet meer wilt, bij wat in de weg staat om verder te komen. Door gesprekken, oefeningen of werkvormen krijg je inzicht in je drijfveren, motieven en kwaliteiten en kom je verder dan wanneer je alleen blijft doorploeteren.

Kennismaken

Vanaf een site is het lastig gevoel te krijgen bij de vraag of dit en HR Talenwerk is wat je zoekt. Het snelste is het als je een mail stuurt (vraaghet@hrtalentwerk.nl) of een WhatsApp bericht (06-45570139), zodat we elkaar spreken. Het verplicht tot niets, het is alleen de eerste stap die ik als drempel graag laag houdt. Als de eerste stap maar eerst gezet is door jouzelf, dan pak ik het verder op en hoor je van me. Want dat is toch waarmee het begint, met de eerste stap.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.