Introductie

Ik was rond de 30 jaar en werkzaam als personeelsadviseur in een verpleeghuis. Ik vond mijn werk leuk, werkte hard en wilde niemand teleurstellen. Dit hield ik lang vol totdat het niet meer ging en me ziek meldde. In het proces van herstel had ik een coach die me liet praten, observeerde en vragen stelde. Een keer waren we in gesprek en ze zag me iets doen en ze vroeg: ‘.. heb je door wat je nu aan het doen bent?‘ Nee, ik had niet door wat ik deed. Ik handelde gewoon zoals ik altijd had gedaan. Maar die vraag zette me stil bij mezelf, bij hoe ik dacht en bij wat ik deed. Dit was een ommekeer en hielp me om te veranderen en om dit niet nog een keer te laten gebeuren.

Waarom loopbaanbegeleiding

Vroeg of laat lopen we allemaal wel een keer tegen onszelf aan in ons werk en vraag je je af hoe het nu toch kan dat dingen zijn gegaan zoals ze gingen, in gesprekken die je had, in keuzes die je maakte, in reacties van anderen of jezelf.

Loopbaanbegeleiding kan een spiegel zijn en een vorm van tijd voor jezelf om stil te staan bij je loopbaan en wat jij wilt of juist niet meer wilt. Het kan helpen om meer inzicht te krijgen in je drijfveren, kwaliteiten en in wat je in de weg staan om verder te komen. We gaan daarvoor aan de slag met werkvormen, testen, spelkaarten of oefeningen.

Kennismaken

Ik begrijp dat het vanaf een site lastig is om idee van elkaar te krijgen en in te kunnen schatten of loopbaanbegeleiding door mij voor jou een goede keus is. Daarvoor moet je eerst meer persoonlijk contact hebben. Bel of app anders even (06-45570139), zodat we elkaar spreken of daarna snel kunnen spreken. Je zit nergens aan vast, ook niet als we na een eerste telefoontje overgaan tot vrijblijvend oriënterend gesprek. En als je het eerst nog wilt laten bezinken dan kan dat uiteraard ook. Dan kan je alsnog besluiten wat te doen maar dan heb je de eerste stap alvast gezet En dat is toch waar alles mee begint, met de eerste stap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *