Ik ben een optimistische, gedreven en pragmatische P&O-adviseur en houd van P&O zaken en processen en richt me met mijn interim werk op de zorg- en welzijnssector.

Ik heb werkervaring in verschillende sectoren (defensie, provincie, zorg, welzijn, cultuur) en de laatste jaren was ik personeelsadviseur in de ouderenzorg (VVT sector). Ik  heb een resultaatgerichte manier van werken. Door geduld te hebben, duidelijk te zijn, vol te houden en te kunnen relativeren bereik ik doelen en krijg ik (met anderen) zaken voor elkaar. 

Ik ben geen strategisch adviseur of beleidsmaker maar meer een praktisch personeelsadviseur die dwarsverbanden legt, vragen stelt, beleid concreet maakt naar de praktijk, gevoel heeft voor verhoudingen en laagdrempelig is in de omgang.

Wanneer je zoekt naar een ervaren personeelsadviseur voor het coördineren van HR-projecten, voeren van gesprekken, begeleiden van verzuimtrajecten, FWG trajecten, loopbaanbegeleiding en teamcoaching (etc) dan ben je bij mij aan het goede adres.

Bereikte (recentste) resultaten: professionalisering werving & selectie, begeleiding van twee organisatiewijzigingen, verzuimbeheersing en gerichte gespreksvoering, herinrichting administratieve P&O-processen, workshops georganiseerd rond P&O onderwerpen teamcoaching in het kader van op samenwerken en zelfsturing, implementatie E-HRM.

Ondersteuning gewenst? Ik ben bereikbaar op het nummer 06-45570139 en kom graag kennismaken.