Coach gezocht?

Als net gestarte ondernemer hoop je natuurlijk dat je snel gevonden wordt. Dit was het geval. Deze week bleek ik op één dag drie keer door hetzelfde nummer gebeld te zijn. Er werd vast een coach of HR-adviseur gezocht!

Ik belde terug aan het eind van mijn werkdag en ene Chantal neemt op. Ze kan zich niet herinneren dat ze gebeld heeft, laat staan drie keer. Ik moet even nadenken hoe dit dan kan. En Chantal zit ook na te denken. Wat ik dan precies voor bedrijf heb ("HR-advies en loopbaanbegeleiding") en hoe het kan dat ik drie keer gebeld ben door haar.

Ik laat me niet kennen. Ik bedenk dat er dan in ieder geval wel interesse is, in wat dan ook. Ik vertel iets over mijn bedrijfje, over HR-advies en coachen.
Chantal twijfelt. Blijkbaar heeft ze toch niet veel interesse of geen loopbaanvraag. Of toch wel? Ze stelt nog een vraag, ik heb nog wat meer uit te leggen.

De verkoop wordt lastiger, dat wordt wel duidelijk. Het is ook duidelijk dat het nergens toe leidt en dat we maar moeten ophangen. Maar ja. Dat Chantal me niet gebeld heeft maar blijkbaar toch wel, dat zit haar niet lekker.

Dan klinkt er opluchting bij Chantal, ze heeft me niet gebeld, de telefoon is niet gehackt. Dochterlief heeft waarschijnlijk met de telefoon gespeeld en mijn nummer ingetoetst.

De moraal van dit verhaal:
Niets is wat je denkt dat het is.

En de generatie na mij heeft mijn nummer alvast, dat is netwerken nieuwe stijl. Het nummer is op te halen bij de dochter van Chantal!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.